Projects

Black uPVC windows and Solidors transformed this Kentish home.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

These homeowners in Kent came to us looking to give their home a facelift. Being quite a traditional property already, it was essential the character of the property wasn’t lost. We supplied and installed all of the black uPVC windows and front and back Solidors.

These customers came to us through their friends, for whom we had just carried out a large windows and doors installation, also in Kent. The couple even wanted the same installation team their friends had, our installation team headed up by Ollie. All in all, a strong recommendation.

They wandered into our Kent showroom at Milbrook Garden Centre (TN12 9BT) and met with our showroom manager Georgia, who briefly showed them the products available and set up a appointment with one of our sales consultants Mark. Mark attended the property with samples of one of our Residence 9 windows as well as one of our Evolution Storm 2 samples. He spent a lot of time discussing the features and benefits of the different windows available. He then proceeded to measure everything up so we could provide a quote for the supply and installation of the different products.

After sending the quotes through by email, the customers organised another appointment at our showroom, this time with Mark. Whilst there, they explained that they needed to make the window and door package work within a budget as there were quite a few windows on the property. As they were interested in black woodgrain windows all along, Mark suggested that they could save a bit by considering our black uPVC windows, which we have on show in an orangery in the showroom.

At this same visit, the front and side door was decided. In fact, the Solidor they were after was decided upon by using Solidor’s fantastic Design A Door feature on their website. We often point our customers in the direction of this tool, which they can play with in their own time to make up their mind.

We then requoted everything on this basis and in the end, the quotation fell perfectly within their budget. So everything was ordered, surveyed and installed around 4 weeks later by our fantastic installers. Have a look at the before and after photos below to see the transformation.

Before and After Photos

X

Book Free Design Consultation

Discuss your project with us further by booking a design consultation.

Book Appointment